Marci Private


Dimensiuni pachet 90x100x20


Dimensiuni pachet 90x200x35


Dimensiuni pachet 90x200x45


Dimensiuni pachet 90x135


Dimensiuni pachet 90x195


Dimensiuni pachet 90x195


Ingredientele pot fi la cererea clientului, ecologice sau traditionale.

Principalele cereale utilizare sunt:

  • orezul, care datorita modului de preparare isi pastreza caracteristicile benefice pentru sănătate ce sunt redate de proprietăţi precum acelea ca, la fiecare 100g, acesta conţine 7g de proteine (de la 6,63% până la maximum 9,85%), 86.6g de glucide (în special amidon in proportie de aprox. 80%) şi 0.8g de lipide. Orezul contine cea mai mare cantitate de amidon dintre toate cerealele. Un lucru foarte interesant si util de stiut este acela ca valoarea biologică a proteinelor de orez este de 86%. Acest lucru implica faptul ca putem asimila 86% din proteinele continute. O valoare biologică de 100 indică faptul că acea proteină poate fi 100% asimilată. Pe langa toate aceste proprietati prin definitie orezul nu contine gluten ceea ce determina faptul ca poate fi un inlocuitor real al painii pentru cei care sufera de celiachie.

  • graul ce va ofera posibilitatea de a consuma nutrientele necesare si sub alta forma decat painea traditionala. Produsul obtinut prin expandare este bogat în proteine, compatibil ca aromă şi cu conţinut scăzut de grăsimi, tartinele sunt ideale pentru îmbunătăţirea valorii nutritive a alimentelor consumate.

  • porumbul este bogat in acizi grasi nesaturati, acizi monosaturati, polinesaturati, saturati. Este bogat in vitaminele A, B, C si E, precum si in saruri minerale (magneziu, fosfor, potasiu) si fibre. Datorita bogatiei in fibre, porumbul regleaza tranzitul intestinal. Bogat in acizi grasi polinesaturati, uleiul continut de porumb ce un urma prelucrarii nu se degradeaza se opune cresterii colesterolului in singe. El este de asemenea un bun diuretic si consumat in mod regulat poate preveni retentia apei in organism.

  • susanul contine lipide 48 - 65 %, proteine 24%, vitaminele B, D, E, F, are o mare valoare energetica si aduce un aport insemnat in afectiunile de nutritie. In amestec cu mierea ajuta la fixarea calciului in organism. Bogat in fibre, minerale (printre care fosfor, calciu, fier, zinc, potasiu), in acizi grasi nesaturati , acizi grasi poli-nesaturati (Omega 6), elemente indispensabile organismului uman. Pe langa toate aceste beneficii da tartinelor un gust si o aroma de inegalat.


 
     
 
Copyright Enal 2010
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates